Adopció

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

Atenció integral especialitzada en la diversitat familiar

Adopció

ADOPCIÓ

 

Formar una família a través de l'adopció fa que les persones adoptades i les seves famílies hagin d'afrontar situacions i qüestionaments propis del fet adoptiu, que poden requerir un acompanyament psicòlogic.

 

Centre APROP compta amb un equip especialitzat que té com a objectiu recolzar a les famílies adoptives i a les persones adoptades en el seu desenvolupament, aportant eines per a millorar la dinàmica familiar i el benestar emocional, mitjançant l'assessorament o la intervenció terapèutica.

 

Transmetre i integrar informació sobre la història prèvia, sobre la família biològica, el sentiment d'abandonament, els reptes de l'adolescència, les dificultats d'adaptació o de vinculació, ...

A Centre APROP assessorem i/o intervenim de forma preventiva o terapèutica en el desenvolupament psico-emocional de les famílies. Valorem de forma individual les necessitats de tots els membres de la família, tenint en compte les capacitats, recursos i experiències dels pares i mares en el seu rol parental. Planifiquem una intervenció adequada a cada cas amb recursos adients per a les seves necessitats.

 

Oferim assessorament preventiu i intervenció en períodes de crisi i situacions de conflicte, que poden desembocar en dificultats en el procés d'integració familiar i de construcció de la identitat.

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat