Orígens

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

Atenció integral especialitzada en la diversitat familiar

ORÍGENS

 

El procés de la recerca dels orígens, a través de la búsqueda de la família biològica o la informació genètica, és part important en la construcció de la identitat. Quan, a més, existeix una diferència ètnica i racial, s'han d'afrontar situacions que poden generar malestar o dubtes en relació a un mateix.

 

A Centre APROP comptem amb professionals especialitzats en l'acompanyament psico-emocional davant els sentiments intensos i ambivalents que genera aquest procés.

 

Què estic buscant? Què faré quan trobi el que busco? I si no trobo res? I si el que trobo no m'agrada? Quina relació vull establir amb el meu origen?

 

Com li puc transmetre al meu fill informació sobre la seva història? I si no tinc informació? I si la informació és dolorosa?

 

A Centre APROP assessorem i/o intervenim de forma preventiva o terapèutica en el desenvolupament psico-emocional de les famílies. Valorem de forma individual les necessitats de tots els membres de la família, tenint en compte les capacitats, recursos i experiències dels pares i mares en el seu rol parental. Planifiquem una intervenció adequada a cada cas amb recursos adients per a les seves necessitats.

 

Oferim assessorament preventiu i intervenció en períodes de crisi i situacions de conflicte, que poden desembocar en dificultats en el procés d'integració familiar i de construcció de la identitat.

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat