Parella

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

PARELLA

 

Les relacions de parella, igual que nosaltres mateixos, evolucionen amb el temps. No sempre és fàcil adaptar-se a l'altre, a la convivència i als canvis continus que impliquen les relacions.

 

En ocasions, el desig de la parella és poder solucionar els conflictes o inseguretats que hi ha entre ells. Treballar per millorar la comunicació, la capacitat d'escolta, la flexibilitat i l'acceptació de la parella facilita aquesta tasca.

 

De vegades, però, la ruptura és la millor solució. Quines són les nostres opcions? Què és millor per a nosaltres i per a la nostra família? Quins acords són més adequats en cas de separació i divorci? Com li expliquem i facilitem el procés als nostres fills?

A Centre APROP assessorem i/o intervenim de forma preventiva o terapèutica en el desenvolupament psico-emocional de les famílies. Valorem de forma individual les necessitats de tots els membres de la família, tenint en compte les capacitats, recursos i experiències dels pares i mares en el seu rol parental. Planifiquem una intervenció adequada a cada cas amb recursos adients per a les seves necessitats.

 

Oferim assessorament preventiu i intervenció en períodes de crisi i situacions de conflicte, que poden desembocar en dificultats en el procés d'integració familiar i de construcció de la identitat.

Atenció integral especialitzada en la diversitat familiar

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat