Parentalitat

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

Parentalitat

PARENTALITAT

 

Ser pare o mare en una família biparental, monoparental, homoparental, reconstituïda, etc. requereix desenvolupar habilitats i estratègies per donar resposta a les múltiples necessitats i reptes que ens plantegen els nostres fill@s al llarg de la vida.

 

Aportar seguretat als fill@s minimitzant els factors de risc i potenciant els factors de protecció inherents a cada situació familiar podrem prevenir i/o resoldre situacions problemàtiques, millorant la seva autonomia i control personal.

 

Des de Centre APROP assessorem en els diversos aspectes vinculats a la criança, al vincle, a l'establiment de pautes i normes, als aprenentatges, a la socialització, al desenvolupament sexual o als primers passos cap a la independència.

A Centre APROP assessorem i/o intervenim de forma preventiva o terapèutica en el desenvolupament psico-emocional de les famílies. Valorem de forma individual les necessitats de tots els membres de la família, tenint en compte les capacitats, recursos i experiències dels pares i mares en el seu rol parental. Planifiquem una intervenció adequada a cada cas amb recursos adients per a les seves necessitats.

 

Oferim assessorament preventiu i intervenció en períodes de crisi i situacions de conflicte, que poden desembocar en dificultats en el procés d'integració familiar i de construcció de la identitat.

Atenció integral especialitzada en la diversitat familiar

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat