Reproducció

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

Atenció integral especialitzada en la diversitat familiar

REPRODUCCIÓ

 

Aconseguir ser pare o mare no sempre és fàcil i, de vegades, sorgeixen situacions inesperades que requereixen un espai de reflexió i de presa de decisions que reorientin el projecte inicial de família. Enfrontar-se a la infertilitat requereix elaborar un procés de dol individual i/o de parella, valorar les alternatives possibles per a cada realitat personal i poder continuar el projecte parental amb força, il·lusió i expectatives de futur.

 

Des de Centre APROP acompanyem a les famílies formades a través de tècniques de reproducció assistida a donar resposta als qüestionaments personals, de parella, familiars i socials.

 

Per què la meva parella no viu el procés igual que jo? Arribaré a ser mare/pare algun dia? Quan arribi el moment, li haig d'explicar al meu fill@ que és fruit d'una donació de gàmetes? Com l'hi puc explicar? Cal que algú més ho sàpiga? Per què em sento així si sóc feliç amb el meu fill@?...

A Centre APROP assessorem i/o intervenim de forma preventiva o terapèutica en el desenvolupament psico-emocional de les famílies. Valorem de forma individual les necessitats de tots els membres de la família, tenint en compte les capacitats, recursos i experiències dels pares i mares en el seu rol parental. Planifiquem una intervenció adequada a cada cas amb recursos adients per a les seves necessitats.

 

Oferim assessorament preventiu i intervenció en períodes de crisi i situacions de conflicte, que poden desembocar en dificultats en el procés d'integració familiar i de construcció de la identitat.

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat