Cristina Negre

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

A Centre APROP comptem amb un equip multidisciniplinar integrat per professionals amb formació i experiència en diversos àmbits de la psicologia, la pedagogia, la teràpia familiar, l'adopció i la reproducció assistida.

Tel. 625 232 036

Cristina Negre

Dra. Cristina Negre

 

Doctora en Psicologia per la Universitat de Barcelona, amb el títol oficial d'especialista en Psicologia Clínica. Màster en Teràpia Familiar Sistèmica per la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Acreditada com a psicòloga sanitària pel Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya.

Psicòloga especialitzada en adopció i post-adopció, intervenció i assessorament amb adults adoptats i acompanyament en la recerca dels orígens. Compta amb una àmplia experiència en teràpia familiar i intervenció infanto-juvenil. Coordinadora i psicòloga a la Institució Col·laboradora d'Integració Familiar Fundació Privada Teresa Gallifa, des del 2000 al 2014.

 

Co-directora i docent del Màster en Psicologia de la Reproducció Humana Assistida: aspectes biopsicosocials de la Universitat de Barcelona i la Societat Espanyola de Fertilitat. Docent del Màster en Adopció i Acolliment: intervenció multidisciplinar, de la Universitat de Comillas i la Universitat Ramon Llull. Va desenvolupar tasques de docència com a professora associada a la Universitat de Barcelona, en el departament de Personalitat, Avaluació i Tractament Psicològic.

 

Psicòloga col·legiada núm. 9049

A Centre APROP disposem d'un equip de professionals col·laboradors especialistes en diverses àrees vinculades a la família, a l'aprenentatge i orientació escolar, avaluació psicològica, etc.

Equip professional

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat