Montse Freixa

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

A Centre APROP comptem amb un equip multidisciniplinar integrat per professionals amb formació i experiència en diversos àmbits de la psicologia, la pedagogia, la teràpia familiar, l'adopció i la reproducció assistida.

Montse Freixa

Dra. Montse Freixa

 

Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Professora titular de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona, en el departament de Metodologia de Ciències del Comportament, entre 1987 i 2012. També ha desenvolupat tasques de gestió com a cap de departament i degana de la Facultat de Psicologia.

Co-directora del Postgrau en Acolliment, Adopció i Post-adopció de la Universitat de Barcelona i Blanquerna, entre 2008 i 2012.

 

A nivell professional col·labora en temes d'adopció des de 1989, pel que compta amb una àmplia experiència professional en adopció i post-adopció. Va col·laborar com a pedagoga a la Institució Col·laboradora d'Integració Familiar Fundació Privada Teresa Gallifa, des del 2000 al 2014.

A Centre APROP disposem d'un equip de professionals col·laboradors especialistes en diverses àrees vinculades a la família, a l'aprenentatge i orientació escolar, avaluació psicològica, etc.

Equip professional

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat