Recerca dels orígens

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Acompanyament en la recerca dels orígens

El procés de la recerca del origen o de la pròpia història s'inicia durant la infància amb la construcció de la identitat, però no és fins l'adolescència i l'edat adulta quan veritablement es pot desenvolupar una recerca activa cap a la trobada d'algun referent de la família biològica.

 

Durant aquesta etapa es desperten molts sentiments, i molts d'ells ambivalents, relacionats amb la lleialtat vers els pares adoptius, la realitat en la que es troba la família biològica, els desitjos vers el que es vol fer un cop d'hagi trobat, les incerteses del què es trobarà, por a ser novament rebutjat, etc.

Tot aquest procés és llarg i complex. No només des del punt de vista administratiu, sinó encara més des de la vessant emocional. Gestionar tots aquests sentiments i emocions, i fer-los compatibles amb una vida quotidiana familiar, laboral i social satisfactòria, és dificultós.

 

És per això que considerem molt convenient comptar amb acompanyament psicològic i emocional durant aquest procés de la recerca dels orígens i, des del Centre APROP, comptem amb professionals d'àmplia formació i experiència en el món de l'adopció.

 

Serveis

 

ACOMPANYAMENT EN LA RECERCA DELS ORÍGENS

Tel. 625 232 036

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat