Suport a l'estudi

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

CENTRE DE PSICOLOGIA I PEDAGOGIA

 

Tel. 625 232 036

Serveis

 

SUPORT A L'ESTUDI I REFORÇ ESCOLAR

 

 

Alguns infants en edat escolar poden presentar dificultats en l'adquisició de coneixements i les competències bàsiques com la lectura, l'escriptura i el càlcul. Per a aconseguir una millora duradora d'aquestes habilitats d'aprenentatge escolar és necessari que es realitzi una avaluació psico-pedagògica per a conèixer l'origen de la dificultat i poder posar els medis adequats per a resoldre-la.

 

La detecció i tractament oportú dels problemes i les dificultats d'aprenentatge poden evitar alteracions conductuals posteriors.

 

És freqüent que alguns infants presentin dificultats d'aprenentatge associades a situacions personals de canvi o estressores, com poden ser un canvi d'escola, dificultats dins la família, pèrdues, dificultats de relació amb els companys, l'adopció, situacions viscudes en etapes anteriors, etc.

 

Al Centre APROP treballem per a conèixer si el seu desenvolupament adaptatiu, cognitiu, comunicatiu, motor i social correspon a la seva edat. Amb tot això, podem començar un procés d'ajuda per a resoldre les dificultats d'aprenentatge escolar.

Soy adulto, soy adoptado. Vivir la adopción después de los 18 años. Cristina Negre, Montse Freixa, Anna Cruañas.

 

Centre APROP

Adopció · Parentalitat · Reproducció · Orígens · Parella

_________________________________________________

 

Ronda Genral Mitre nº 99, Baix Interior - 08022 Barcelona

Tel. 625.232.036

centreaprop@centreaprop.com

 

 

Copyright © All Rights Reserved. Avís legal i política de privacitat